Iedereen in het woonzorgcentrum kan een eigen profiel hebben.

Er zijn verschillende types profielen:

• Bewoners

• Familie

• Medewerkers

• Vrijwilligers

Profielen bestaan uit een naam, voornaam, en optioneel geslacht en profielfoto. Voor profielen met een login moet ook een e-mailadres worden toegevoegd.

Profielen met login

Medewerker- en Vrijwilligersprofielen met een login kunnen alle bewoners van het woonzorgcentrum bekijken. Familieprofielen kunnen enkel hun familielid bekijken.

Medewerkers en Vrijwilligers toevoegen

Op het overzicht van profielen onder "Bewoners & Team", kunnen alle profielen aangemaakt worden

Medewerkers met manager-rechten kunnen voor alle profielen logins aanmaken. Andere Medewerkers kunnen profielen zònder login aanmaken (zie verder).

Familie toevoegen

Familie toevoegen doe je via de profielpagina van een bewoner. Momenteel kan enkel familie mèt login toegevoegd worden, er wordt dus steeds een uitnodiging verstuurd op het e-mailadres van het familielid.

Voorbeeld: medewerker met login toevoegen

Om een login te koppelen aan een nieuw of bestaand profiel, vink je in het formulier "Geef dit profiel een Soulcenter login" aan. De medewerker ontvangt een link om het account te activeren en dient dan een wachtwoord te kiezen.

Bewoner met login

Bewonersprofielen met een login aanmaken is voorlopig niet mogelijk. Geef ons een seintje als jullie team hierin interesse heeft.

Profielen zonder login

Profielen kunnen ook bestaan zònder login. Bijvoorbeeld een vrijwilliger heeft zijn of haar profiel in Soulcenter, maar kan zelf niet inloggen op het platform.

Ook voor Medewerkers die geen toegang wensen of nodig hebben tot het platform kan er een profiel aangemaakt worden.

Zulke profielen kunnen wel gebruikt worden om te koppelen aan bepaalde activiteiten of kan op basis van interesses overeenkomsten tonen met bewoners in het overzicht van profielen onder "Bewoners & Team".

Bewonersprofielen zijn per definitie zonder login en kunnen dus niet zelf inloggen. Heeft één van jullie bewoners graag zelf toegang, geef ons een seintje!

Heb je het antwoord gevonden?