Een heel handige mobiele applicatie om te scannen is PhotoScan van Google. Nadat je met de app een foto scant, is die beschikbaar in je media galerij en dus klaar om toe te voegen aan Soulcenter.

In deze video zie je hoe eenvoudig het is.

• We scannen de foto's met de gratis Google PhotoScan applicatie die je op iPhone en Android kan gebruiken.
  • Daarna laad ik deze foto's met mijn smartphone op in Soulcenter, en schrijf ik de verhalen er bij.
  • Voilà!

Heeft u het antwoord gevonden?